Portfolio

Logo's Een helder logo zorgt ervoor dat je opvalt in de massa. Het moet functioneel, origineel zijn en aansluiten bij de doelgroep.
Stationary Een goede huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en verhoogt de betrouwbaarheid en professionaliteit van een onderneming. De basis voor succes.
Brochures Zowel digitaal als in print zorgen brochures, folders en magazines voor een mooi klantcontact moment. Dé uitgelezen kans om te verrassen!
Animaties Mensen zijn visueel ingesteld. Een animatie kan verhelderend zijn bij een ingewikkeld verhaal. Het trekt de aandacht als je het goed weet in te zetten.
Websites Een duidelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp maakt een website aantrekkelijk voor je doelgroep en kan bijdragen aan het succes van je onderneming.
Banners Een goede banner genereert meer verkeer naar je website. Banners maak ik zowel statisch (niet bewegend) als geanimeerd.
Fotografie Het juiste beeldmateriaal verhoogt de kwaliteit en aantrekkelijkheid van communicatiemiddelen.
Fotobewerking 'The sky is the limit'! Verbeteren van beeldmateriaal of juist iets unieks creëren. Het gaat om creativiteit en aansluiting vinden bij de doelgroep.
Overig Cartoons, illustraties, videobewerking, infographics, apps, kunst en andere dingen...

Snel naar

Social Media

CV

Contact